Resultaten voor accu leeg scooter

 
accu leeg scooter
accu telkens leeg van een nieuwen scooter Kassa.
ik heb een aantal maanden geleden een nieuwe scooter gekocht van het merk lucatti.hij is nu al 3 keer terug gegaan naar de dealer omdat de accu steeds leeg was naar een aantal dagen.de dealer heeft er een nieuwe accu in gedaan maar ook die doet het niet meer.wie weet er raad en kan ik eventueel de koop beeindigen zodat ik me geld kan terug krijgen want ik heb niet zon, veel vertrouwen meer in.
condensdroger
Scooter of brommer start niet Wegenwacht van ANWB.
Als een bromfiets of scooter niet start, is het meest voor de hand liggend dat.: De accu leeg of defect is. De accu nog goed is, maar dat het aan de startmotor of aan de startschakelaar ligt. Als de bromfiets of scooter wel start, maar niet aanslaat kan dit de volgende oorzaken hebben.:
buddha to buddha armband heren
Eduard's' scooter blog scooter verkoop en onderhoud met hoge service.
help ik heb mijn retro scooter gekocht van een jongen die zei dat ie het niet doet, ik heb hem weggebracht en wat was het nou de zuiger was stuk plus me zuigerkap, die zijn nu vervangen alleen wat is het probleem hij start via kickstart omdat ik een nieuwe accu heb maar als ik wil rijden gaat ie niet harder dan 20 km het is een 25km scooter maar heo los ik dit nou op word er gek van ben geen monteurische type help aub.
led armatuur
Start je auto niet? Is de accu leeg? Alles over starthulp geven ANWB.
Brommer en scooter. Alles over auto. Entreebewijzen met korting. Land van ANWB. Alles over vrije tijd. Reizen in de Kampioen. Soorten reizen en trips. Alles over vakantie. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Onderhoud en reparatie. Start je auto niet? Is de accu leeg?
niet starten, lege accu? Motorscooters Motor-Forum.
Ik heb dat met de scooter van mijn vrouw gehad. Kicken tot ik een ons weeg maar helemaal niks. andere accu erin en lopen. in den beginne schiep Hij Stekman, hij keek en zag dat het goed was. Geplaatst op vrijdag 14 januari 2011 1523.: Op een vivacity zit die inderdaad ja, nu weet ik ook gelijk waarom die niet wil starten als de accu helemaal leeg is.
TIP: Start Storing tips 4 takt scooter.
Accu is leeg of dood. Lukt het wel om de scooter met kickstart te starten, maar krijgt u de scooter niet elektrisch gestart dan is vermoedelijk de accu leeg of dood. Als de accu leeg is kunt u deze met een acculader opladen of met de scooter een tijdje gaan rijden.
Accu leeg scooter start niet ScooterForum.net.
0 Trophy Points.: Een scooter kan ook starten als je accu leeg is. Rij je daarna lange tijd op je scooter laad de scooter je accu vanzelf weer op. Dus lijkt het met sterk dat je scooter helemaal niet meer start.

Contacteer ons